Beschikbare gastouders

Veessen

Helma van den Brink, Veessen

Helma woont sinds kort in Veessen. Zij heeft in de zomer van 2010 haar diploma pedagogisch medewerkster afgerond en daarna 3,5 jaar in de kinderopvang gewerkt. Door alle terugloop in de kinderopvang heeft zij besloten om voor haarzelf te beginnen als gastouder waar zij erg veel zin in heeft. Helma vindt het belangrijk dat kinderen voldoende persoonlijke aandacht krijgen. Door de kleinschaligheid van deze vorm van kinderopvang is er voldoende aandacht voor uw kind. Daarbij vindt zij het erg mooi om te zien hoe een kind ontwikkelt op zijn/haar eigen manier en tempo. Dit staat dus voor Helma ook voorop. Naast Kinder EHBO heeft zij ook VVE (voorschoolse en vroegschoolse educatie) behaald, waarbij je een kind kan stimuleren in de taalontwikkeling. Wat Helma erg leuk vindt aan de locatie is de grote tuin, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven. Op de opvanglocatie is een konijn, vissen(aquarium) en zijn er eenden. Uw kind kan verzekerd zijn van: – vaste dagindeling – eigen ritme – dieren – gezelligheid – liefde Helma is te bereiken via haar mail: Helma van den Brink: .img

Zwolle

Lily Salet, Zwolle

Lily is 62 jaar en woont in Zwolle. Zij heeft de opleiding leidster bij het kleuteronderwijs gedaan en heeft, voordat zij gastouder werd, 6 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt. Op dit moment verzorgt zij met veel plezier de opvang bij een gezin in Hattem met drie schoolgaande kinderen op de dinsdag.

Lily wil graag uw kind/kinderen opvangen in uw huis. Op woensdag is zij nog beschikbaar. Haar voorkeur gaat uit naar de opvang van kinderen vanaf 1 jaar, buitenschoolse opvang is ook mogelijk. Lily houdt van kinderen, omdat kinderen zo open en spontaan zijn. Zij gaat graag met de kinderen knutselen of spelletjes doen, maar wil ook graag met de kinderen naar buiten. Lily is te bereiken via .img of telefonisch op .img.

Annalies Pöttker, Zwolle

Annalies Pöttker is al ruim 9 jaar met veel plezier gastouder. Ze woont samen met haar twee zoons (14 en 17 jaar) en dochter (19 jaar) in Westenholte in Zwolle.Ze werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Annalies vindt het heerlijk om met kinderen bezig te zijn en in hun fantasie mee te gaan. Samen boekjes lezen, knutselen, tekenen, puzzelen of een spelletje. En als het weer het maar even toe laat lekker naar buiten!! De kinderen kunnen bij haar in de tuin spelen maar Annalies gaat ook graag met ze naar een van de vele speeltuintjes in de buurt. Annalies vindt het belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd en op hun gemak voelen bij haar en vindt het daarom ook belangrijk om een goede band met de ouders te hebben. U kunt haar bereiken via de mail: .img.

Wapenveld

Anne de Jong, Wapenveld

Anne woont in Wapenveld en is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag. Anne heeft eerst 4 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt als leidster en is nu al een jaar een geliefd gastouder. In Wapenveld is ze regelmatig te zien met haar bolderkar waarmee ze met de kinderen op pad gaat om een boodschapje te doen, naar de speeltuin of naar de diertjes. Kenmerken: huiselijk, super kindvriendelijk, veel liefde, betrouwbaar, geen dieren en rookvrij. Anne woont op Eessenkamp 7 en is te bereiken via .img, tel. .img. Kijk ook op haar Facebookpagina: www.facebook.com/anneliefvoorjou

Hattem

Jannieke Kats, Hattem

Jannieke woont samen met haar man en 2 schoolgaande kinderen in Hattem. Ze is in het bezit van diploma kinderopvang niv.4 en EHBO voor Kinderen. Jannieke werkt inmiddels ruim 10 jaar met plezier als gastouder en heeft als leidster bij een KDV gewerkt. Ze is van mening dat elk kind zich ontwikkelt op zij/haar eigen tempo. Daarbij biedt Jannieke een rustige sfeer waarin het kind vrij is om te spelen en te ontdekken. Ze vindt het leuk om met de kinderen af en toe een uitstapje te maken, bijvoorbeeld naar het bos, de speeltuin of de kinderboerderij. Wilt u kennis met haar maken of informatie opvangen, dan is Jannieke te bereiken via .img, of via .img.

Kimberly Meesters, Hattem

Kimberly is 24 jaar. Ze woon samen met haar vriend in een rustig deel van Hattem. Gelijk achter haar woning is een grote speeltuin. Kimberly heeft de opleiding onderwijsassistent afgerond. Zij heeft kinderfeestjes en dansles gegeven aan jonge kinderen. Regelmatig gaat zij met de kinderen  op pad naar de kinderboerderij in Hattem. Zij knutselt graag met kinderen en zal regelmatig vrolijk dansen en zingen.
Belangrijk vindt zij dat kinderen zich op hun gemak voelen bij haar en zich kunnen ontwikkelen. Kimberly heeft nog plek op dinsdag en donderdag voor kinderen van 0-4 jaar. U kunt haar bereiken via telefoonnummer .img, of via .img. Kimberly heeft ook een Facebook pagina: www.facebook.com/hetkleineolifantje.

Ilona Kroes-Eekhof, Hattem

Ilona is getrouwd en heeft twee schoolgaande dochters. In 2002 heeft zij haar SPW-3 opleiding succesvol afgerond, en vanaf die tijd heeft zij altijd op een kinderdagverblijf gewerkt. Daar heeft zij zeer veel ervaring opgedaan. Nu wil Ilona zichzelf inzetten voor kleinschalige opvang in de vorm van gastouder. Haar voorkeur van opvang gaat uit naar 3 a 4 kinderen per dag/dagdeel op te vangen in de leeftijd tot 4 jaar. Door deze kleine groep, is er voor elk kind genoeg persoonlijke, individuele aandacht, maar daarnaast ervaart het kind ook de sociale contacten van andere kinderen. Door de huiselijke sfeer zullen kinderen zich snel op zijn/haar gemak voelen. Hetzelfde ritme van thuis kan doorgezet worden. Maar daarnaast wil Ilona ook kinderen genoeg aanbieden, denkend aan diverse knutsel activiteiten, kleuren, lezen, wandelen, zingen, dansen etc. Zij vindt het belangrijk dat een kind ook echt kind kan zijn. Ilona woont in de nieuwbouwwijk Assenrade, een ideale plek voor opvang, aangezien de speeltuin en de kinderboerderij op loopafstand zijn. Ook is er een ruime tuin voorzien van een stukje gras, en achter de tuin is een groot parkeerplein zonder doorgaand verkeer. Ilona omschrijft zichzelf als lief, rustig, oplossing zoekend, oprecht. Ze is streng en consequent op regels maar wel rechtvaardig, ondernemend en actief. Wilt u eens kennis maken of wilt u meer informatie dan hoort Ilona dat graag. Ze is te bereiken op .img of telefonisch op .img.

Wezep

Nienke Korevaar, Wezep

Nienke is al jaren gastouder bij Gastouders4Allkids. Ze is beschikbaar op alle werkdagen vanaf 7 uur, maar niet voor de buitenschoolse opvang. Nienke heeft veel ruimte in huis voor de kinderen. Heeft heel veel ervaring in de verzorging. Ze geniet elke dag van alles wat kinderen doen en ze knutselt graag met ze. Om aan te sluiten op de ontwikkeling van het kind werkt ze als gastouder vanuit de vier doelen: • zorgen voor emotionele veiligheid • stimuleren van de persoonlijke vaardigheden van een kind • stimuleren van de sociale vaardigheden van een kind • overdragen van waarden en normen.
Ze is te bereiken op tel. nr. .img, via .img of via www.happykidsbijnienke.nl

Open Close