Beschikbare gastouders

Veessen

Helma van den Brink, Veessen

Helma woont sinds kort in Veessen. Zij heeft in de zomer van 2010 haar diploma pedagogisch medewerkster afgerond en daarna 3,5 jaar in de kinderopvang gewerkt. Door alle terugloop in de kinderopvang heeft zij besloten om voor haarzelf te beginnen als gastouder waar zij erg veel zin in heeft. Helma vindt het belangrijk dat kinderen voldoende persoonlijke aandacht krijgen. Door de kleinschaligheid van deze vorm van kinderopvang is er voldoende aandacht voor uw kind. Daarbij vindt zij het erg mooi om te zien hoe een kind ontwikkelt op zijn/haar eigen manier en tempo. Dit staat dus voor Helma ook voorop. Naast Kinder EHBO heeft zij ook VVE (voorschoolse en vroegschoolse educatie) behaald, waarbij je een kind kan stimuleren in de taalontwikkeling. Wat Helma erg leuk vindt aan de locatie is de grote tuin, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven. Op de opvanglocatie is een konijn, vissen(aquarium) en zijn er eenden. Uw kind kan verzekerd zijn van: – vaste dagindeling – eigen ritme – dieren – gezelligheid – liefde Helma is te bereiken via haar mail: Helma van den Brink: .img

Zwolle

Lily Salet, Zwolle

Lily is 62 jaar en woont in Zwolle. Zij heeft de opleiding leidster bij het kleuteronderwijs gedaan en heeft, voordat zij gastouder werd, 6 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt. Op dit moment verzorgt zij met veel plezier de opvang bij een gezin in Hattem met drie schoolgaande kinderen op de dinsdag.

Lily wil graag uw kind/kinderen opvangen in uw huis. Op woensdag is zij nog beschikbaar. Haar voorkeur gaat uit naar de opvang van kinderen vanaf 1 jaar, buitenschoolse opvang is ook mogelijk. Lily houdt van kinderen, omdat kinderen zo open en spontaan zijn. Zij gaat graag met de kinderen knutselen of spelletjes doen, maar wil ook graag met de kinderen naar buiten. Lily is te bereiken via .img of telefonisch op .img.

Wapenveld

Anne de Jong, Wapenveld

Anne woont in Wapenveld en is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag. Anne heeft eerst 4 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt als leidster en is nu al een jaar een geliefd gastouder. In Wapenveld is ze regelmatig te zien met haar bolderkar waarmee ze met de kinderen op pad gaat om een boodschapje te doen, naar de speeltuin of naar de diertjes. Kenmerken: huiselijk, super kindvriendelijk, veel liefde, betrouwbaar, geen dieren en rookvrij. Anne woont op Eessenkamp 7 en is te bereiken via .img, tel. .img. Kijk ook op haar Facebookpagina: www.facebook.com/anneliefvoorjou

Hattem

Bianca Zwerus, Hattem

Bianca woont in Hattem in een ruime hoekwoning en is 48 jaar. Zij heeft een diploma voor pedagogisch medewerker niveau 4. Bianca heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen met een beperking. Bianca is gehuwd en heeft 2 dochters van 16 en 18 jaar. Zij gaat graag nu de uitdaging aan om met kinderen te werken met een normaal ontwikkelingsniveau. Bianca is zelfstandig, geduldig, vriendelijk en zorgzaam. Zij vindt het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen op hun eigen manier en dat ouders zich gehoord voelen. Ze biedt opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Bianca is beschikbaar als gastouder vanaf oktober 2022 op de woensdag en donderdag.  Wilt u kennis met haar maken of informatie opvangen, dan is Bianca te bereiken via .img, of via .img.

Jannieke Kats, Hattem

Jannieke woont samen met haar man en 2 schoolgaande kinderen in Hattem. Ze is in het bezit van diploma kinderopvang niv.4 en EHBO voor Kinderen. Jannieke werkt inmiddels ruim 10 jaar met plezier als gastouder en heeft als leidster bij een KDV gewerkt. Ze is van mening dat elk kind zich ontwikkelt op zij/haar eigen tempo. Daarbij biedt Jannieke een rustige sfeer waarin het kind vrij is om te spelen en te ontdekken. Ze vindt het leuk om met de kinderen af en toe een uitstapje te maken, bijvoorbeeld naar het bos, de speeltuin of de kinderboerderij. Wilt u kennis met haar maken of informatie opvangen, dan is Jannieke te bereiken via .img, of via .img.

Kimberly Meesters, Hattem

Kimberly is 24 jaar. Ze woon samen met haar vriend in een rustig deel van Hattem. Gelijk achter haar woning is een grote speeltuin. Kimberly heeft de opleiding onderwijsassistent afgerond. Zij heeft kinderfeestjes en dansles gegeven aan jonge kinderen. Regelmatig gaat zij met de kinderen  op pad naar de kinderboerderij in Hattem. Zij knutselt graag met kinderen en zal regelmatig vrolijk dansen en zingen.
Belangrijk vindt zij dat kinderen zich op hun gemak voelen bij haar en zich kunnen ontwikkelen. Kimberly heeft nog plek op dinsdag en donderdag voor kinderen van 0-4 jaar. U kunt haar bereiken via telefoonnummer .img, of via .img. Kimberly heeft ook een Facebook pagina: www.facebook.com/hetkleineolifantje.

Ilona Kroes-Eekhof, Hattem

Ilona is getrouwd en heeft twee schoolgaande dochters. In 2002 heeft zij haar SPW-3 opleiding succesvol afgerond, en vanaf die tijd heeft zij altijd op een kinderdagverblijf gewerkt. Daar heeft zij zeer veel ervaring opgedaan. Nu wil Ilona zichzelf inzetten voor kleinschalige opvang in de vorm van gastouder. Haar voorkeur van opvang gaat uit naar 3 a 4 kinderen per dag/dagdeel op te vangen in de leeftijd tot 4 jaar. Door deze kleine groep, is er voor elk kind genoeg persoonlijke, individuele aandacht, maar daarnaast ervaart het kind ook de sociale contacten van andere kinderen. Door de huiselijke sfeer zullen kinderen zich snel op zijn/haar gemak voelen. Hetzelfde ritme van thuis kan doorgezet worden. Maar daarnaast wil Ilona ook kinderen genoeg aanbieden, denkend aan diverse knutsel activiteiten, kleuren, lezen, wandelen, zingen, dansen etc. Zij vindt het belangrijk dat een kind ook echt kind kan zijn. Ilona woont in de nieuwbouwwijk Assenrade, een ideale plek voor opvang, aangezien de speeltuin en de kinderboerderij op loopafstand zijn. Ook is er een ruime tuin voorzien van een stukje gras, en achter de tuin is een groot parkeerplein zonder doorgaand verkeer. Ilona omschrijft zichzelf als lief, rustig, oplossing zoekend, oprecht. Ze is streng en consequent op regels maar wel rechtvaardig, ondernemend en actief. Wilt u eens kennis maken of wilt u meer informatie dan hoort Ilona dat graag. Ze is te bereiken op .img of telefonisch op .img.

Wezep

Charlotte Stegeman, Wezep

Charlotte woont in Wezep-West en is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Charlotte heeft 3,5 jaar in de kinderopvang gewerkt als allround leidster en heeft al een tijd een droom om voor haar zelf te beginnen als gastouder waar zij heel veel zin in heeft. Charlotte vindt het erg belangrijk dat kinderen op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen en dat zij in een huiselijke sfeer opgroeien, maar ook dat er tijd en aandacht is voor alle kinderen. Bij Charlotte in huis loopt 1 poes rond, Charlotte vind het belangrijk dat kinderen met dieren omringd zijn. Ze is te bereiken op tel. nr. .img of via .img

Open Close