Beschikbare gastouders

Veessen

Helma van den Brink, Veessen

Helma woont sinds kort in Veessen. Zij heeft in de zomer van 2010 haar diploma pedagogisch medewerkster afgerond en daarna 3,5 jaar in de kinderopvang gewerkt. Door alle terugloop in de kinderopvang heeft zij besloten om voor haarzelf te beginnen als gastouder waar zij erg veel zin in heeft. Helma vindt het belangrijk dat kinderen voldoende persoonlijke aandacht krijgen. Door de kleinschaligheid van deze vorm van kinderopvang is er voldoende aandacht voor uw kind. Daarbij vindt zij het erg mooi om te zien hoe een kind ontwikkelt op zijn/haar eigen manier en tempo. Dit staat dus voor Helma ook voorop. Naast Kinder EHBO heeft zij ook VVE (voorschoolse en vroegschoolse educatie) behaald, waarbij je een kind kan stimuleren in de taalontwikkeling. Wat Helma erg leuk vindt aan de locatie is de grote tuin, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven. Op de opvanglocatie is een konijn, vissen(aquarium) en zijn er eenden. Uw kind kan verzekerd zijn van: – vaste dagindeling – eigen ritme – dieren – gezelligheid – liefde Helma is te bereiken via haar mail: Helma van den Brink: helma_vd_brink@hotmail.com

Epe

Sharona de Wilde, Epe en omstreken

Sharona is 20 jaar en woont in Epe. Haar grootste passie is kinderen. De afgelopen 4 jaar heeft zij de opleiding PW3 en PW4 gevolgd beiden behaald. Sharona heeft 4 jaar ervaring met het werken met kinderen (waarvan 4 jaar stage en 1 jaar werkzaam in de kinderopvang). Oppas ervaring bij meerdere gezinnen. Tevens is zij in het bezit van een EHBO voor Kinderen diploma, rijbewijs en auto. Sharona vindt het leuk om activiteiten met de kinderen te doen, om dingen met ze te ondernemen zoals naar een speeltuin gaan of naar de kinderboerderij bijvoorbeeld. Zij is van mening dat een kind zelf aangeeft wat het nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen en zij overhaast ook niets als het kind er nog niet aan toe is. Een kind moet kind kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen op zijn/haar eigen manier met hier en daar ondersteuning van Sharona als gastouder. Zij vindt het belangrijk om de structuur en het ritme van de ouders en het gezin aan te houden en past haar werkwijze daarop aan. Sharona wil graag uw kind opvangen in uw huis en ze is te bereiken via sharona_dewilde@live.nl

Heerde

Amanda van Loon, Heerde

Amanda woon aan de rand van een woonwijk in Heerde en kijkt uit over de weilanden. In de grote, goed afgesloten, tuin heeft ze kippen en een konijn. Verder is er  een poes en een aquarium met vissen. Op loopafstand is een grote speeltuin, het Jeugdhonk. Amanda heeft een paar duidelijke regels, maar verder is alles mogelijk, tot het bouwen van hutten met doeken toe. Bij Amanda mogen de kinderen zichzelf zijn. Amanda is alle dagen beschikbaar en is te bereiken via amanda_vanloon@hotmail.com, via 06-11058413 of kijk op www.gastouderamanda.com.

Zwolle

Edith, Zwolle

Edith is sinds 2010 met veel plezier gastouder in Zwolle (wijk Assendorp). In het verleden heeft zij in de kinderopvang gewerkt en is zij leerkracht geweest in het basisonderwijs. Edith is zelf moeder van drie kinderen. Tijdens de opvang krijgen de kinderen biologisch eten en drinken. Verder biedt Edith een rustige sfeer waarbij zij zoveel mogelijk het ritme van het kind volgt en stimuleert zij in zekere mate de zelfstandigheid, passend bij het niveau van het kind. Edith is beschikbaar op de dinsdag en donderdag en waarschijnlijk binnenkort op de maandag. Edith is te bereiken via zonnester38@gmail.com.

Lily Salet, Zwolle

Lily is 62 jaar en woont in Zwolle. Zij heeft de opleiding leidster bij het kleuteronderwijs gedaan en heeft, voordat zij gastouder werd, 6 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt. Op dit moment verzorgt zij met veel plezier de opvang bij een gezin in Hattem met drie schoolgaande kinderen op de dinsdag.

Lily wil graag uw kind/kinderen opvangen in uw huis. Op maandag, woensdag en donderdag is zij nog beschikbaar. Haar voorkeur gaat uit naar de opvang van kinderen vanaf 1 jaar, buitenschoolse opvang is ook mogelijk. Lily houdt van kinderen, omdat kinderen zo open en spontaan zijn. Zij gaat graag met de kinderen knutselen of spelletjes doen, maar wil ook graag met de kinderen naar buiten. Lily is te bereiken via lilysalet@hotmail.com of telefonisch op 06-12862792.

Marelva Trinidad, Zwolle

Zoekt u als gastouder een lieve oma voor uw kind, dan is Marelva nu weer beschikbaar op alle dagen van de week. Zij is al jaren gastouder en doet dit met heel veel plezier. Marelva woont in de AA-Landen. Haar voorkeur gaat uit naar kinderen tot 4 jaar. U kunt haar bereiken op telefoonnummer: 038-3377371 en via: marelva_trinidad@hotmail.com.

Annalies Pöttker, Zwolle

Annalies Pöttker is al ruim 9 jaar met veel plezier gastouder. Ze woont samen met haar twee zoons (14 en 17 jaar) en dochter (19 jaar) in Westenholte in Zwolle.Ze werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Annalies vindt het heerlijk om met kinderen bezig te zijn en in hun fantasie mee te gaan. Samen boekjes lezen, knutselen, tekenen, puzzelen of een spelletje. En als het weer het maar even toe laat lekker naar buiten!! De kinderen kunnen bij haar in de tuin spelen maar Annalies gaat ook graag met ze naar een van de vele speeltuintjes in de buurt. Annalies vindt het belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd en op hun gemak voelen bij haar en vindt het daarom ook belangrijk om een goede band met de ouders te hebben. U kunt haar bereiken via de mail: annaliespottker@hotmail.com

Wapenveld

Anne de Jong, Wapenveld

Anne woont in Wapenveld en is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag. Anne heeft eerst 4 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt als leidster en is nu al een jaar een geliefd gastouder. In Wapenveld is ze regelmatig te zien met haar bolderkar waarmee ze met de kinderen op pad gaat om een boodschapje te doen, naar de speeltuin of naar de diertjes. Kenmerken: huiselijk, super kindvriendelijk, veel liefde, betrouwbaar, geen dieren en rookvrij. Anne woont op Eessenkamp 7 en is te bereiken via anne.dejong@live.nl, tel. 06-22974491. Kijk ook op haar Facebookpagina: www.facebook.com/anneliefvoorjou

Hattem

Rianne Rump, Hattem

Rianne is 26 jaar en is moeder van een zoontje van 3 jaar. Ze woont in het centrum van Hattem, maar zou graag thuis bij het gezin kinderen willen opvangen. Rianne heeft de opleiding SPW-4  pedagogisch medewerker jeugdzorg afgerond in 2013 en heeft tijdens deze opleiding veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen binnen de leeftijd van 0 – 15 jaar. Zij werkt met veel passie en enthousiasme met kinderen. Elke dag is weer anders en dat maakt het werken erg leuk en ook leerzaam. Rianne is sinds een paar maanden werkzaam als gastouder. Ze vind het erg leuk om erop uit te gaan met de kinderen en activiteiten te doen, zoals knutselen en voorlezen bijvoorbeeld . Ook vindt ze het belangrijk om te werken aan de ontwikkeling van het kind, zowel sociaal als helpen met het huiswerk en dergelijke. Rianne is te bereiken op 0623063212 of via de mail; riannerump@yahoo.com.

Kimberly Meesters, Hattem

Kimberly is 22 jaar. Ze woon samen met haar vriend in een rustig deel van Hattem. Gelijk achter haar woning is een grote speeltuin. Kimberly heeft de opleiding onderwijsassistent afgerond. Zij heeft kinderfeestjes en dansles gegeven aan jonge kinderen. Regelmatig gaat zij met de kinderen  op pad naar de kinderboerderij in Hattem. Zij knutselt graag met kinderen en zal regelmatig vrolijk dansen en zingen.
Belangrijk vindt zij dat kinderen zich op hun gemak voelen bij haar en zich kunnen ontwikkelen. Kimberly is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 0625395251, of via  hetkleineolifantje@gmail.com. Kimberly heeft ook een Facebook pagina: www.facebook.com/hetkleineolifantje.

Daniëlle Schoemaker, Hattem

Daniëlle is getrouwd en heeft een zoon van 19 en een dochter van 18 jaar. Ze woont met haar gezin aan de Keppelskamp, dichtbij het bos en een speeltuintje.
Daniëlle heeft de opleiding doktersassistente gevolgd en is zes jaar werkzaam geweest bij de GGD afdeling jeugdgezondheidszorg. Ook is ze jaren actief geweest als overblijfmoeder op de basisschool van haar kinderen.
Daniëlle staat voor rust, reinheid en regelmaat en een liefdevolle opvang. Ze vindt het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ze vindt het leuk om met de kinderen activiteiten te ondernemen, zoals een boswandeling maken, naar het speeltuintje gaan, een boodschap doen, knutselen, voorlezen en zingen. Ook is er genoeg ruimte om zelf te spelen of met andere kinderen indien aanwezig. U kunt haar bereiken via: janendanielle72@gmail.com

Lysanne van Raalte, Hattem

Lysanne is 28 jaar en moeder van een dochter en een zoon. Zij woont samen met haar partner Martijn en kinderen in Hattem (ABC-buurt). Lysanne heeft veel ervaring opgedaan in de kinderopvang, van baby’s tot tieners. De twee belangrijkste redenen zijn: het huiselijk sfeertje en de individuele aandacht voor uw kind. Wat zij uw kinderen graag wil bieden is: een warm welkom en dat ze zich thuis voelen; dat ze plezier hebben met elkaar; dat elk kind zich kan ontwikkelen in zijn eigen tempo. Lysanne biedt verschillende activiteiten zoals; knutselen, zingen, dansen, buiten spelen, de natuur en het maken van uitstapjes. Lysanne past zich aan op regelmaat en structuur wat ze vanuit huis mee krijgen. Het is toch een geluksgevoel, als u uw kind ophaalt na een dag werken en het een fijne dag heeft gehad? Maar ook dat ze moe en voldaan thuis komen na een gezellig dagje spelen? Neem gerust contact op als u vragen heeft of een keer wilt komen kijken, d.m.v. lysanne25@hotmail.com of 06-42524974. Lysanne is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

Ilona Kroes-Eekhof, Hattem

Ilona is getrouwd en heeft twee dochters van 7 en 5 jaar oud. In 2002 heeft zij haar SPW-3 opleiding succesvol afgerond, en vanaf die tijd heeft zij altijd op een kinderdagverblijf gewerkt. Daar heeft zij zeer veel ervaring opgedaan. Nu wil Ilona zichzelf inzetten voor kleinschalige opvang in de vorm van gastouder. Haar voorkeur van opvang gaat uit naar 3 a 4 kinderen per dag/dagdeel op te vangen in de leeftijd tot 4 jaar. Door deze kleine groep, is er voor elk kind genoeg persoonlijke, individuele aandacht, maar daarnaast ervaart het kind ook de sociale contacten van andere kinderen. Door de huiselijke sfeer zullen kinderen zich snel op zijn/haar gemak voelen. Hetzelfde ritme van thuis kan doorgezet worden. Maar daarnaast wil Ilona ook kinderen genoeg aanbieden, denkend aan diverse knutsel activiteiten, kleuren, lezen, wandelen, zingen, dansen etc. Zij vindt het belangrijk dat een kind ook echt kind kan zijn. Ilona woont in de nieuwbouwwijk Assenrade, een ideale plek voor opvang, aangezien de speeltuin en de kinderboerderij op loopafstand zijn. Ook is er een ruime tuin voorzien van een stukje gras, en achter de tuin is een groot parkeerplein zonder doorgaand verkeer. Ilona omschrijft zichzelf als lief, rustig, oplossing zoekend, oprecht. Ze is streng en consequent op regels maar wel rechtvaardig, ondernemend en actief. Wilt u eens kennis maken of wilt u meer informatie dan hoort Ilona dat graag. Ze is te bereiken op gastouder-ilonakroes@outlook.com of telefonisch op 06-12281187.

Wezep

Nienke Korevaar, Wezep

Nienke is al jaren gastouder bij Gastouders4Allkids. Ze is te bereiken op tel. nr. 038-3764262 of via n.e.korevaar@gmail.com. Ze is beschikbaar op alle werkdagen vanaf 7 uur, maar niet voor de buitenschoolse opvang. Nienke heeft veel ruimte in huis voor de kinderen. Heeft heel veel ervaring in de verzorging. Ze geniet elke dag van alles wat kinderen doen en ze knutselt graag met ze. Om aan te sluiten op de ontwikkeling van het kind werkt ze als gastouder vanuit de vier doelen: • zorgen voor emotionele veiligheid • stimuleren van de persoonlijke vaardigheden van een kind • stimuleren van de sociale vaardigheden van een kind • overdragen van waarden en normen.
Ze is te bereiken op tel. nr. 038-3764262, via n.e.korevaar@gmail.com of via www.happykidsbijnienke.nl

Open Close